Van Tucupido naar Oostende

17 december 2012

Pannenkoeken eten in Bejing?  

Venezuela                    

     

    

LEES OOK:

Op school ontmoeten we Juan Humberto Jaramillo. Hij is afkomstig uit Venezuela en is na veel omzwervingen in Oostende beland. Hij bezorgde ons zijn artikeltje waarin hij zijn liefde voor Oostende beschrijft.


Ik ben geboren in Venezuela in de stad Tucupido, onderdeel van de staat Guarico. De bevolking is er nederig en hardwerkend met nog steeds eenvoudige en traditionele gewoonten van de Venezolaanse inboorlingen.


Daarna zijn we verhuisd naar de hoofdstad Caracas en daar hebben we meer dan 15 jaar gewoond. Onze kinderen hebben er aan de universiteit gestudeerd en dat was ook de aanleiding van ons avontuur om tientallen landen en honderden steden te bezoeken.


We hebben een tijd in Richmond gewoond, een stad gelegen in de staat Virginia in het noord-oosten van de Verenigde Staten. We hebben ook in New York gewoond, een charmante stad waar men zowel goede als slechte dingen vindt. Waar de mensen ondanks hun drukke leven toch beleefd blijven. We reisden ook naar Europa en bezochten Londen en Parijs, waar temidden van het drukke verkeer de schoonheid van de gebouwen en parken naar buiten komt.


Daarna zijn we verhuisd naar Aberdeen in Schotland, een stad met granieten gebouwen waar men kan rusten en nadenken temidden van de groene velden en de blauwe zee.


Twee jaar geleden hebben we echter een nieuw paradijs ontdekt: een liefdevolle stad met hoogopgeleide mensen, die verlaten leek, maar die het beste qua cultuur aanbiedt. Deze stad heet OOSTENDE!


Wat een prachtige stad! Verstopt in het hart van Europa, omringd door zoveel geschiedenis. Beste inwoners, hopelijk zal je na het lezen van dit artikel onze drang naar verrijking van kennis op prijs stellen. Een liefdevolle omarming van uw nieuwe kinderen die met trots Oostendenaars zijn!


Juan Humberto Jaramillo
Wil je Spaans leren in CVO DE AVONDSCHOOL(*)?       

Kijk snel op de website voor meer informatie...            _______________

(*) vanaf 1/9/2019 werd CVO DE AVONDSCHOOL deel van CVO Scala